12-2-2018. Στα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ το ελαιόλαδό μας. 

Σύντομα θα ξεκινήσει η διανομή του κορυφαίου ελληνικού ελαιολάδου 'The Leonidas' και 'Οίκος Ελαίας' στην αλυσίδα καταστημάτων Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ. 

29-07-2017. Ξεκίνησε η διανομή του  ελαιολάδου μας στις ΗΠΑ.

Την επίσημη έναρξη της διανομής του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Κονέκτικατ, ξεκίνησε το ελαιόλαδό μας. Η ανταπόκριση είναι απόλυτα θετική με την αγορά να υποδέχεται το ελαιόλαδο ''The Leonidas'' με ένθερμο τρόπο, γεγονός που αποτυπώνεται στα στατιστικά των πωλήσεων του πρώτου μήνα διάθεσης. 

14-06-2017. Έγκριση της παραγωγικής μας μονάδας από το FDA. 

FDA Registered Facility είναι πλεoν το παραδοσιακό ελαιοτριβείο του "Οίκου Ελαίας". Ο αυστηρότατος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, έδωσε την έγκρισή του για την εισαγωγή και διακίνηση των παραγόμενων προϊόντων μας στη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

15-05-2017. Από 1η Ιουνίου το ελαιόλαδο 'The Leonidas' στα Super Market Δ. Θανόπουλος. 

Στα ράφια των Super Market Δ.Θανόπουλος στα βόρεια προάστια των Αθηνών, βρίσκεται το μοναδικό ελαιόλαδο 'The Leonidas'.Διαθέσιμο στα καταστήματα της Κηφισιάς (κέντρο), της Νέας Ερυθραίας και στη Νέας Κηφισιάς.

15-03-2017. Στην Ελληνική αγορά το μοναδικό ελαιόλαδο 'The Leonidas'. 

Σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση του φετινού ελαιολάδου 'The Leonidas' στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για το μοναδικό γνήσιο παραδοσιακό ελαιόλαδο προς διάθεση σε ράφι Ελληνικού καταστήματος.